Over Globadev (home)

Globadev is een sociale onderneming, gespecialiseerd in online media. Wij zetten onze kennis van het web, sociale media en e-commerce in om (kleine) ondernemers te helpen het web naar hun hand te zetten en meer ondernemings-succes te behalen.

Het internet is inmiddels van vitaal belang voor het succes van startende ondernemers, mkb-ers en zzp-ers. Waar je vroeger met een website van 5 pagina’s de boel goed voor elkaar had word je tegenwoordig doodgegooid met termen als SEO, content-strategie, e-mail marketing, chatbots en wat niet nog meer. Je hebt haast een bachelor in media nodig om er nog wat van te snappen.

Voor veel ondernemers is de online marketing dan ook een struikelblok. Een barrière die succes en groei tegenhoudt.

Toch kun je veel zelf doen, als dat je interesse heeft; of je kunt het uitbesteden. In beide gevallen ben je bij Globadev aan het juiste adres.

Globadev is een sociale onderneming. Ons doel is kleine ondernemers en NGO’s te helpen het web naar hun hand te zetten en daardoor meer financieel succes te behalen en dus ook groei.

We doen dit door zowel gratis als betaalde cursussen en services aan te bieden. NGO’s en sociale ondernemingen krijgen bij ons 50% korting.