Colofon

Websites en webshops

Deze Globadev Website is gebouwd en wordt onderhouden door Cheryl Van Kempen van Globadev. Deze website is gebouwd met WordPress. Een ander content management systeem dat Globadev gebruikt is Concrete 5.

Webshops van Globadev worden afgenomen van Shopify, of zijn in eigen beheer ontwikkeld op basis van WordPress plus Woocommerce.

Afbeeldingen

Afbeeldingen zijn ofwel eigen werk of stock foto’s van Depositphoto’s en andere stock foto leveranciers. Wij kiezen op dit moment voor het gebruik van stock foto’s omdat ze gelicentieerd zijn en ze een goed beeld geven van waar we naar streven – met wie we willen samenwerken en op welke onderwerpen. Daarnaast is stock fotografie mooier dan wat wij zelf op dit moment kunnen maken of tot onze beschikking hebben. Wij streven ernaar zo snel mogelijk alle stock foto’s te vervangen met relevante foto’s van onze eigen partners, gemaakt door lokale fotografen.

Muziek

Muziek gebruikt in onze youtube video’s komt van Epidemicsound.com.

Copyrights

Op alle teksten, afbeeldingen en andere creatieve uitingen berusten copyrights. Het past bij ons beleid om zo open mogelijk te werken en zo veel mogelijk te delen. Daarom benadrukken we dat u gebruik kunt maken van het citaatrecht:¬†Citeren is geoorloofd zonder toestemming van de maker van een werk, wanneer er rekening wordt gehouden met de persoonlijkheidrechten van de maker(s) zoals bron- en naamsvermelding en het werk al openbaar gemaakt is. Behandel¬†gratis toegankelijke content daarom alsof het gepubliceerd is onder Creative Commons rechten Attribution-ShareAlike. Publicaties waar u voor moet betalen, of die alleen toegankelijk zijn met een abonnement of ‘familieleden’, moeten behandeld worden als copyrighted materiaal en mogen niet verder gedistribueerd worden zonder expliciete schriftelijke toestemming van Globadev.