Ecommerce

Tegenwoordig shoppen we allemaal online. Dat noemen we ecommerce. Zowel producten als diensten kunnen tegenwoordig prima online verhandeld worden. Maar al die webwinkels ontstaan natuurlijk niet vanzelf. En ook bij het leveren van jouw gewenste pakketje of dienst komt nog heel wat kijken. En hoe vinden klanten je eigenlijk,  als je alleen op internet bestaat?

Globadev heeft al deze vragen ook gehad en heeft ze inmiddels voor zichzelf beantwoord. We zijn een jonge organisatie, met nog maar weinig middelen, maar met ervaren partners die ons snel hebben geholpen om op topniveau te presteren in de ecommerce branche. Nu is het tijd voor ons om deze kennis door te geven.

“Wij zijn namelijk niet zomaar een ecommerce business, wij zijn een sociale onderneming.”

Wij zijn idealisten die een positieve impact willen hebben op de wereld. En die impact wordt alleen maar groter als anderen, hetzelfde kunnen doen. Het ontwikkelen en delen van kennis over ecommerce, bedrijfsvoering, sociale media en community development maakt daarom deel uit van onze kernstrategie.

Werk jij ook in ecommerce, ben je dropshipper of wil je succesvoller zijn in het verkopen van je services en diensten? Volg Globadev dan op haar verschillende sociale media kanalen en profiteer van onze kennisdeling.