Globa-Family

Wie zitten er achter Globadev?

Globadev is opgericht door mij, Cheryl Van Kempen.

Het verhaal achter Globadev is dat ik opgroeide in Gambia en Burkina faso en ik me nu al jaren inzet als vrijwilliger voor ontwikkeling in deze en andere Afrikaanse landen. Eén van de dingen die ik deed was het initiëren van een ICT voor ontwikkeling-project, Rural Web. In dat kader ben ik heel intensief Social Media gaan gebruiken en merkte ik dat ik opdeze manier in contact kon staan met mensen aan de andere kant van de aarde. Via facebook en andere sociale media probeede ik anderen te leren efficiënter ICT te gebruiken. Helaas had ik door mijn werk geen tijd om Rural Web uit te laten groeien tot de potentie die het eigenlijk had, maar het bestaat nog steeds!

Tegelijk zag ik op mijn reizen steeds prachtige producten waarvan ik dacht dat er wel markt voor zou zijn in Nederland.

Deze twee dingen zijn nu bij elkaar gekomen bij het ontstaan van Globadev. Het gedachtegoed en de werkwijzen achter Globadev hebben al sinds 2011 kunnen rijpen en verbeteren. In 2018 is dat uitgemondt in een heel speciaal bedrijfsconcept: een sociale onderneming, gebaseerd op handel en kreatieve businessmodellen.

Mijn kennen en kunnen is natuurlijk ook maar beperkt. Globadev werkt daarom samen met vele experts. We zijn altijd op zoek naar nieuwe handelspartners,  onderzoekers, business- en ontwikkelingsexperts om de impact van Globadev te vergroten. Daarnaast werken we veel met creatives en influencers. Al deze partijen samen beschouwen we als familie. En met familie deel je wat je hebt. Zo delen wij onze kennis, maar ook onze winst. Niet alleen met familieleden, maar ook met supporters. Zo kan de wereld maximaal profijt hebben van onze activiteiten. Want hoe groter onze familie, des te groter onze impact.

Benieuwd naar de Globa-Family? Download hier ons familieboek:
(Komt er aan)

Hartelijke groet,

Cheryl