Social Media

Waar zouden we zijn zonder Social Media? Het internet is ontstaan juist omdat de mens sociaal is en behoefte heeft aan snelle informatiedeling, ook over grote afstanden. In onze werkvelden zijn sociale media bijzonder belangrijk en daarom neemt Social Media een bijzondere plek in in onze organisatie:

In ecommerce zijn Social Media onmisbare ingredienten voor succes: klanten worden bereikt door Social Media. Of het nu door een advertentie op een platform komt, of doordat mensen een account volgen: Social Media is de publieke ruimte van onze tijd. Waar je vroeger door een winkelstraat liep en op basis van de etalages bepaalde of je ergens ging kopen, of misschien bij een club zou gaan, daar is nu Social Media voor in de plaats gekomen.

Mensen vertrouwen meer op aanbevelingen van vrienden (of zelfs vreemden), dan op een advertentie. Daarnaast maakt kennis over jouw interesses het voor ons mogelijk om gerichte aanbiedingen te doen die je zullen interesseren. Wij lopen zo minder risico te investeren in producten die niet verkopen.

Social Media maken dat mensen betrokken kunnen worden en dat een community gevormd kan worden rond een interesse of doel. Ook kunnen social media goed gebruikt worden om les te geven; om te rapporteren over de vooruitgang van een project, of om aan te tonen dat een investering een juiste keuze is geweest.

Toepassing van Social Media is een pijler van onze activiteiten. Wij passen het toe om klanten te vinden, binden en entertainen. Daarnaast bouwen we een community van Globadev partners met wie we kennis delen, wederom via Social Media.

Wil jij meer weten over alles wat Globadev doet, en wil jij ook Social Media efficiƫnter toepassen? Word dan lid van onze nieuwsbrief en volg onze verschillende gratis online kanalen!