Check Our FeedVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Over Globadev

Over Globadev

Globadev is een sociale onderneming die kleine ondernemers, NGO’s en non-profits helpt om meer klanten en financiering te werven door zich online slim te presenteren.

Gratis

Globadev biedt zowel gratis als betaalde services aan. De gratis services bestaan uit youtube filmpjes, nieuwsbrieven en een online community waar leden kennis kunnen uitwisselen.

Betaald

De betaalde services bestaan uit cursussen en de mogelijkheid om werk aan Globadev uit te besteden. Ook is er de Globa-Family, een community van ondernemers en NGO’s dat Globadev ondersteunt.

B2B

Globadev werkt in principe B2B. Voor kleine ondernemers, NGO’s en non-profits hanteren we ‘sociale’ prijzen, ofwel 50% korting. Met kleine ondernemers bedoelen we ondernemers die minder dan € 25.000 omzet per jaar hebben. Met NGO’s bedoelen we stichtingen die armoedebestrijding of empowerment als missie hebben.

Over de ondernemer

Globadev is opgericht door Cheryl Van Kempen. Cheryl werkt naast Globadev ook deeltijd als docent geo-ICT bij Aeres Hogeschool in Almere, bij de opleidingen Geo, Media & Design en Duurzame Bedrijfskunde. Meer over Cheryl

De voorloper van Globadev

Cheryl was in 2011 de oprichter van Rural Web, een ICT4D project dat zich richtte op ICT-onderwijs voor mensen uit ontwikkelingslanden. In 2018 besloot Cheryl werk te maken van haar vrijwilligerswerk. Dit resulteerde in Globadev.